2020-12-20_18_57_38-NKFIA_tajekoztatasi_nyilvanossagi_kotelezettsegek_projekt_C_tipusu_tabla_fekvo_2

Kedvezményezett neve:

GÉMTECH Gépészeti Mérnöki Technológiai Tervező és Gyártó Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

G-POWER hajtóműcsalád kifejlesztése a GÉMTECH Kft-nél

Projekt címe:

G-POWER hajtóműcsalád kifejlesztése a GÉMTECH Kft-nél

Elszámolható összköltség:

1 031 398 600 Ft

Megítélt, szerződött vissza nem térítendő támogatás:

497 758 350 Ft

Támogatás intenzitás:

48,260522%

A projekt megvalósításának kezdete:

2020.01.01.

A projekt fizikai befejezésének napja:

2022.12.31.

Projektazonosító:

2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00258

A GÉMTECH Kft. jelenleg a kelet-magyarországi régió egyik legdinamikusabban fejlődő fémipari vállalkozása. A 2009-es alapítása óta tudatosan fejlődni kíván, a kiváló minőségű termékek gyártására törekszik. A világon mindenhol jelentős erőfeszítéseket tesznek a daruzás hatékonyságának növelése és a folyamat biztonságosabbá tétele érdekében. Ez utóbbi törekvések sajnos emberi tényezőkre hagyatkoznak, ezáltal a hatékonyságuk erősen megkérdőjelezhető.

A projekt keretében kifejlesztett intelligens, sajátfejlesztésű szoftver és interaktív vezérlőrendszer által irányított hajtómű család azon túl, hogy kompatibilitásával a magyar és külföldi gyártmányú daruk modernizációja során szükséges hajtómű-cserék minél egyszerűbb és gyorsabb megoldásához is képes hozzájárulni, a munkafolyamatok hatékonyságát és biztonságosságát nagymértékben befolyásoló negatív emberi tényezők kiküszöbölésére kínál megoldást a daruzási folyamatok során.

A GÉMTECH Kft. fejlesztése megfelel a portál, bak illetve híddaruk speciális követelményeinek, Nyugat-Európai színvonalú, de annál lényegesen kedvezőbb árú, hogy mind a hazai, mind a korábbi és jelenleg meghódítani kívánt nemzetközi piacokon is versenyképes, egyedülálló termék kerüljön előállításra.

KAPCSOLAT

Az extrém nagy méretű és súlyú acélszerkezetek gyártásától a sajátmárkás termékek felé vezet az utunk, egykor Magyarország volt a világ vezető darugyártó országa, azon dolgozunk, hogy ez újra így legyen.

GEMTECH KFT © Minden jog fenntartva